Promoce a léto

Nejspolehlivější pranostika.

Nic není, co bývalo. Také jste si toho všimli? Ani ty pranostiky už neplatí. Na Medarda kroupy, liják a potom, abychom, opoceni vedrem, 40 dní používali piják. Na nic se nedá spolehnout. Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem však přináší řešení:

Naše promoce fungují jako hodinky! Jakmile někde koutkem oka zahlédnete individua hrající si v hábitech a s pozlacenými hůlkami v překvapivě vysokém věku na Harryho Pottera, můžete si být jistí, že léto je za rohem. Sekundárním znamením jsou samozřejmě lidé s diplomy v podpaží. A to v každé věkové kategorii, neboť u nás promují studenti od nejnižšího do nejvyššího věku. Nenechte se zmást tím, že se všichni poněkud nepřítomně usmívají. Jsou to vážně všechno vysoce inteligentní jedinci, kteří u nás právě dostudovali a jsou z toho prostě a jednoduše šťastní.

Buďte šťastní i vy! Celé léto.

P.S. A jestli jste letos žádné z výše uvedených znamení ještě neviděli, zahajte své osobní léto tím, že se podíváte na zárodek našeho absolventského webu, na který jsme veselé fotografie z jednotlivých promocí zavěsili. A když už tam budete, zaregistrujte se do Klubu absolventů. Budeme se v nadcházejících letech snažit, aby se vám to vyplatilo!