UJEP má institucionální akreditaci

Kvalitní vysokoškolské vzdělávání na dohled od národního parku.

To je UJEP.

Nejen půlroční intenzivní práce zhruba stovky akademiků a dalších pracovníků naší univerzity na přípravě akreditačních materiálů, ale celých téměř 30 let SPOLUpráce napříč obory a fakultami UJEP.

Tak jako je tento týden oficiálně získaná institucionální akreditace potvrzením vysoké kvality vzdělávacího prostředí Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem, je více než čtvrtstoletí existence univerzity v Ústeckém kraji důkazem, že se tento kraj rozvíjí tím správným směrem. Ke vzdělanější, ergo svobodnější, ergo odpovědnější společnosti.

My si od nynějška (konkrétně od 16. 8. 2019) můžeme schvalovat některé studijní obory sami. A vy je můžete studovat. Nebo učit. Nebo využívat při svém podnikání. Na dohled od divukrásné přírody Národního parku České Švýcarsko, ve kterém to, bez přehánění, vypadá přesně tak, jako na fotografii výše (pořízené naším fotografem pouhých 20 km od kampusu!).

Velký dík všem, kdo se na získání institucionální akreditace pro UJEP podíleli, ať už posledního půl roku či poslední čtvrtstoletí.