Ježíšek v kampusu

Pedagogická fakulta UJEP oslaví vánoční svátky nejen se zaměstnanci své univerzity a veřejností, ale také s mateřskými, základními a uměleckými školami z Ústeckého kraje.

Oslava se bude konat v  univerzitním kampusu dne 13. prosince 2017 v odpoledních hodinách. Program je poskládán z vánočně laděných hudebních vystoupení, které si připravili zástupci školních, fakultních a studentských uskupení, a z různých dětských dílniček.

Těšíme se především na dětské sbory, mezi kterými je například školní sbor V Kulichu ze ZŠ a MŠ Libouchec nebo hudební uskupení ukulelové skupinky z MŠ Dráček pod vedením Bc. Pavly Hackové,“ upřesňuje pracovnice pro vnější vztahy Mgr. Anna Havelková.

Na své si přijdou především děti, pro které jsou připraveny tvořivé workshopy. Naše studentky dětem pomohou vyrobit jednoduché a vkusné vánoční dekorace, které s jistotou přilákají i pozornost rodičů. Workshopy jsou pro děti i rodiče volně přístupné celé odpoledne.

Některé školy využily nabídky vystavit v prostorách univerzitního Multifunkčního centra žákovské betlémy (od středy 13. 12. 2017 do neděle 17. 12. 2017).

Betlémy jsou vyrobené z různých materiálů, které si školy samy zvolily. Na jejich tvorbě se opět podílely děti jak z mateřských, tak i ze základních škol,“ doplňuje studentka pomáhající s organizací, Bc. Eva Tomešová.

Na akci Ježíšek v kampusu jsou srdečně zváni všichni, kteří ocení dětská vystoupení různorodých uskupení a sváteční atmosféru doplněnou nabídkou kvalitní kávy a sladkých dezertů od kavárny COFFEE UP.

Kontakt: Mgr. Anna Havelková, , 775 605 802