Přijďte na pražský Gaudeamus! Náš stánek vás potřebuje.

Letos totiž naše instalace na veletrhu vzdělávání Gaudeamus Praha stojí na vaší kreativitě a chuti podílet se na jeho podobě. Bude to zábava a nebude vás to stát ani moc úsilí. Postačí, když vezmete telefon, zadáte vzkaz.ujep.cz a napíšete nám vzkaz. Ten se potom, v podobě, jakou si pro něj v appce zvolíte, okamžitě promítne i na hlavní stěnu našeho stánku. Můžete nám psát vzkazy, přání, moudra. Můžete nás povzbudit nebo třeba i napomenout, ať se na stánku nehrbíme. Nebo ať doplníme oblíbené kompasy, rybičky a sešity s logem univerzity, pro které jste si na stánek přišli…🤭

A, abychom byli úplně upřímní, nepotřebuje vás jen náš stánek. Potřebuje vás i náš kraj. Tady nahoře, na severu.

A jak že to souvisí se studiem na UJEP? Tak→ začnete tu studovat a zjistíte, že tohle post industriální město je ohromně zajímavé. Že jsou tu reálné možnosti, jak ovlivnit jeho podobu a fungování. Každá z našich 8 fakult otevírá dveře do některé z oblastí, které je v Ústí potřeba rozvinout, vylepšit, nastartovat či dokonce zcela nově vytvořit. Ať už je to zdravotnictví, pedagogika, politika či historie, kultura, umění a design, technika, životní prostředí nebo ekonomika a společnost.

Tedy, ne, že byste nebyli potřeba i jinde. Změna je život a o ten je potřeba pečovat všude na světě. Když se ale vydáte k nám #nasever, je vysoce pravděpodobné, že ten příběh, který s námi napíšete, bude o dost zajímavější, než kdybyste ho psali jinde. Bude to #pribehujep.

Tak naviděnou 21. – 23. 1. 2020 na stánku číslo 73!