Fakulta životního prostředí UJEP představuje své osobnosti

Skromně, vkusně a bez zbytečného křiku, tak, jak je u nich zvykem. A protože jsou to úžasné příběhy úžasných lidí, rozhodli jsme se to do světa vykřičet za ně.

Přestože se totiž ve vědě a výzkumu nejjednodušeji (ergo nejvíce) investuje do vybavení, výstavby, případně kancelářských potřeb (χχ¹), to nejdůležitější, na čem naše univerzita stojí, jsou lidé.

FŽP UJEP představuje ty své formou jakéhosi pomalu se rozjíždějícího seriálu v aktualitách na fakultním webu. Ten seriál není žádná klasická soap opera, neví se přesně, kolik bude mít dílů, ani jakou bude mít finální formu, již nyní je však jisté, že se jej vyplatí sledovat, například pro pravidelnou dávku inspirace, adrenalinu či naděje v lepší budoucnost Ústeckého kraje.

Na UJEP je ale i spousta dalších zajímavých osobností. Jsou poschovávané za katedrami či, lépe řečeno, na katedrách našich 8 fakult.

A my si do roku 2020 dali jedno jediné předsevzetí: Zasadit se o to, aby se o nich více mluvilo, četlo, slýchalo, případně se na ně více a co nejzáživněji koukalo.

Ústí nad Labem již nějaký ten pátek mlsně pokukuje po přízvisku “univerzitní” město. K tomu, aby se to o našem městě dalo s čistým svědomím říkat, je ale nutné dlouhodobě a s nadšením podporovat příběhy lidí, kteří pro to dennodenně tvrdě a neúnavně pracují.

Za nás jsou to hlavně příběhy lidí z UJEP.

follow → #PribehUJEP
follow → #MyJsmeUJEP
__________________________________________________________________

Pozn. 1: χχ = chi chi