Dnes otvírá nová menza v CPTO

Snídani už jste pošvihli, bývá totiž od 7:30 do 10:00, ale oběd možná ještě stihnete!

Nová menza s výhledem na Větruši zahájila dnes svůj provoz. Dobře a v klidu se tady můžete najíst i přes všemožná covidová opatření. A to i v případě, že na UJEP nepracujete ani nestudujete.

A my se to pro vás rozhodli hned ráno otestovat. Dali jsme si typické ústecké snídaňové survival combo: smažená vejce se šunkou, obložený croissant a cappuccino. Zaplatili jsme 95 Kč a přejedli se tak, že jsme se zpátky do kanceláře museli nechat odvézt trakařem… Ehm… totiž, supermoderním výtahem, taktéž výhledem na Větruši, prosím.

Najíst se sem dnes osobně přišel i pan rektor. Vybíral z klasického obědového menu (k objednání den předem a k dostání poté každý pracovní den od 11:00), které se skládá vždy z polévky, vody s citrónem a jednoho ze 4 různých jídel, z čehož č. 3 bývá vegetariánské a  č. 4 bezlepkové (a č. 5 žije🤖, to dá rozum).

Pokud si v menze, vybudované v přízemí nejmodernější budovy kampusu UJEP, nezvládnete objednat den předem, nezoufejte. Denně mezi 7:30 a 16:00 si tu dáte například pizzu, burger s trhaným masem nebo tortillový wrap. Je tu i tradiční nabídka nápojů a na dobré trávení vám tu natočí (samozřejmě malého) lokálního Březňáka.

Hladoví neodejdou ani vegani. V čase snídaní se tu pro ně najde třeba chia jogurt a k obědu si vyberou u samoobslužného salátového baru.

Veškeré další informace naleznete na webu SKM. A nám nezbývá než vám popřát dobrou chuť a vyrazit pro poobědovou kávu do stánku FORREST Café v dolním respiriu CPTO…

#KAMPUSUJEP žije!