GAUDEAMUS i DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ UJEP letos distanční formou

Letos se k nám přijdete podívat trochu jinak, než jste byli zvyklí.

Den otevřených dveří UJEP i naši účast na veletrhu vzdělávání Gaudeamus, pro vás přeneseme do online prostředí.

Letošní veletrh vzdělávání GAUDEAMUS

Již tuto středu, 27. 1. 2021, se uskuteční právě přednáškový den UJEP, který slouží podobně, jako naše fyzická přítomnost na každoročním pražském veletrhu Gaudeamus. Na této stránce najdete odkazy na Youtube a Facebook profily Gaudeamu, na nichž poběží jak živý stream našeho přednáškového dne, tak také posléze jeho záznam. A tady naleznete profil naší univerzity, která patří podle statistik veletrhu k těm nejoblíbenějším.

Letošní DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ UJEP

Den otevřených dveří UJEP už proběhne kompletně v naší vlastní režii, a to v sobotu 6. února 2021. V živém přenosu v aplikaci Eventee pro vás od 9 do 16 hodin na jednom místě shromáždíme zástupce všech našich 8 fakult, kteří vám postupně představí konkrétní studijní programy a možné formy studia na UJEP.

V aplikaci Eventee najdete vše potřebné, od harmonogramu Dne otevřených dveří UJEP, přes profily jednotlivých fakult a další materiály.

Pro sledování celé akce z mobilního zařízení vám poslouží tento QR kód:

A záznam celého Dne otevřených dveří nahrajeme na univerzitní Youtube, abyste si v klidu mohli vybrat či znovu poslechnout to, co vás konkrétně zajímá.

A přestože si asi někdy všichni s těmi “akcemi neakcemi” připadáme trochu jako princezna koloběžka, když dostala za úkol “přijet nepřijet“, tak věříme, že se nám i přes všechen ten dištanc podaří ukázat vám, jaké by studium na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně pro vás mohlo být.