Stromeček splněných přání odstrojen

Což je moc dobře.

Nejen proto, že je dávno po Vánocích a jehliček zapíchnutých do chodidla jsme si už všichni užili dost, ale hlavně, protože to znamená, že všechna přání dětí z předlické základní školy jsme splnili.
Kdo nechápete, o co jde, tak vězte, že naše Studentská unie přišla ve spolupráci se základní školou v Předlicích s nápadem ověsit vánoční stromek v kampusu kromě ozdob také přáníčky, kterými si školáci “Ježíškovi” napsali o výtvarné potřeby a další pomůcky potřebné pro výuku. Nešlo o žádné veledary. Většinou žáci prosili o tempery, fixy a tužky. A aby to nebyla nuda, proložily to děti občas žádostí o temperi, fixi a tužki. I s takto specifickými přáními si však Ježíšek prostřednictvím akademiků, zaměstnanců a studentů UJEP hravě poradil, jak vidíte na úvodní fotografii.

Příkladná přírodověda

Přírodovědecká fakulta UJEP šla navíc ostatním fakultám příkladem pro příští rok, vybrala ve svých řadách další finanční prostředky a dodala také hromadu pravítek, papírů, propisek a podobných učebních pomůcek, s nimiž se letos bude pracovat ve třídách na prvním stupni.
Děkujeme organizátorům za nápad a všem, kdo se zúčastnili zakoupením darů a sem tam i připsáním osobních vzkazů. Děti měly radost.