Pro koho letos zpíváme?

7. benefiční koncert cílí na více než 200 tisíc korun!

V Severočeském divadle v Ústí nad Labem proběhne 7. března každoroční akce s cílem podpořit konkrétní potřebnou rodinu v našem regionu. Letošním organizátorem je Ústecký dětský sbor a naše univerzita se společně s pedagogickou fakultou angažují v roli hlavních partnerů benefice.

A teď proč se to celé dělá. Letos proto, aby se dva čerství rodiče, Tomáš a Michaela z obrázku výše, mohli vesele prohánět po venku i se svým malým synkem.  Na co k tomu potřebují tolik peněz? Na kolečka! A ne ledajaká. Tomáš i Michaela jsou totiž na vozíku. Každý na svém, to dá rozum. Vyrazit s kočárkem do parku pro ně tedy, jak si asi dovedete představit, není tak jednoduché jako pro nás ostatní. Existuje ale možnost, jak jim to usnadnit. Speciální kočárek Swiss trac, je vyrobený přímo pro rodiče na vozíku a bude jim sloužit až do 5 let věku dítěte.

Tedy pokud se nám podaří na něj vybrat dost peněz. Stojí totiž něco přes 250 tisíc korun. Tak si kupte lístek na březnový koncert. Zbývá jich ještě několik desítek. A až pak na těchhle kosmických kolečkách potkáte Tomáše nebo Michaelu, můžete jim s o to větší radostí zamávat.