UJEP v Praze jako doma

Veletrh vzdělávání Gaudeamus Praha 2019

proběhl minulý týden na výstavišti v Letňanech. UJEP se hrdě postavila na plochu 36 m2 a pozvala bloumající středoškoláky #nasever.

V pořadí 12. ročník veletrhu vysokoškolského vzdělávání navštívilo během 3 dnů více než 12 tisíc zájemců o lepší budoucnost. Jakmile došli k nám na stánek, ovanul je svěží závan severu: estetický optimismus, očím příjemný březový háj a usměvavé tváře studentů našich 8 fakult, kteří pilně a ochotně podávali informace k jednotlivým studijním programům, oborům a kombinacím.

Návštěvníky veletrhu jsme lákali nejen na kvalitní studium a na úspěchy našich vědců, ale také na život v krásném, divokém regionu s obrovským potenciálem.

Některé uchazeče to nadchlo natolik, že se v závěru veletrhu dokonce rovnou zapsali na mapu Ústí nad Labem. Přejeme si, ať těch úžasných mladých lidí, které jsme na veletrhu viděli, zanechá v blízké budoucnosti svou stopu na mapě našeho města co nejvíce. Snažíme se pro to dělat maximum.

Děkujeme všem, kdo spolu s námi pomáhají oživit sever, ať jde o studenty či zaměstnance univerzity, zástupce Ústeckého kraje či o vás ostatní, kteří naše aktivity vítáte a podporujete.