Stali jsme se šampióny ve vysokoškolském E-Sportu!

Na začátku všeho bylo přihlášených jedenáct týmů z jedenácti různých vysokých škol napříč celou ČR. Na konci bylo finále, které se odehrálo v pražské PlayZone aréně. O vítězi rozhodl tradiční formát BO3, tedy na zápas na 2 vítězné body.

„S partou kamarádů jsme hráli csko a jelikož kvůli covidu bylo hodně volného času, hráli jsme o to více. Pak jsme se dozvěděli, že se zakládá jakási univerzitní liga a tak jsme se přihlásili. Dali jsme dohromady kompletní sestavu a poslali přihlášku. Z téhle zakládající skupiny jsme si pro tenhle krásný titul došli čtyři.

Já jsem se mezitím posunul na pozici kouče a sestavu jsme doplnili. Je hlavně krásné, jak se vše rychle posouvá. První dvě sezóny jsme hráli jen jako pět kamarádů z UJEPu, ale neměli jsme oficiálně tým. Na tenhle ročník už se mi podařilo vyjednat větší podporu od školy a tím i oficiální založení týmu UJEP esport. Jde to dopředu a to je hlavní.“

„Ze všeho nejvíce chci poděkovat všem fanouškům, co nám drželi palce a došli přímo na místo nebo fandili na streamu!“ 🎙 uvedl kouč vítězů Tomáš Pivoňka.

Celý rozhovor naleznete na: www.ruik.cz