Studentská vědecká konference UJEP

Dovolujeme si Vás pozvat na Studentskou vědeckou konferenci, která se koná dne 13. 3. 2024 od 15:30 h v Červené aule Multifunkčního informačního a vzdělávacího centra UJEP.

Pod ryze akademickým názvem konference se skrývá efektní prezentace projektů, které v roce 2023 řešily univerzitní talenty z řad doktorských studentů s finanční podporou Interní grantové agentury UJEP.

Studentská vědecká konference je uceleným programem osmi soutěžních vystoupení představujících nejlepší projekty výzkumu, které uspěly v konkurenci celkem osmdesáti realizovaných projektů loňské Studentské grantové soutěže UJEP. Řešitelé těch, které postoupily do druhého kola, se budou pozoruhodnými vědeckými tématy i moderními přístupy k výzkumu ucházet nejen o tři ceny poroty, ale také o Cenu veřejnosti za nejlepší doktorský projekt. Osmička projektů, za každou z osmi fakult univerzity jeden, nabídne vhled do nejnovějších trendů ve světě vědy, inovací a tvůrčí činnosti v oblastech humanitní, polytechnické, pedagogické a behaviorální.

Přijďte se seznámit s aktuální mladou vědou na UJEP a zároveň podpořit i vybrat vítěze v kategorii Cena veřejnosti!

Těší se na Vás
přípravný tým UJEP