UJEP pořádá fotografickou soutěž na téma “Země a klima”

Rádi fotíte, touláte se venku a všímáte si světa kolem sebe? Podělte se o svou fotku a zúčastněte se fotografické soutěže na téma „Země a klima“, kterou u příležitosti Dne Země pořádá Fakulta životního prostředí a Přírodovědecká fakulta UJEP. Na výherce čekají zajímavé odměny.

Na Den Země (22. dubna) si každoročně připomínáme důležitost ochrany naší planety a životního prostředí. V rámci letošních oslav Dne Země na UJEP bude možné navštívit výstavu fotografií na téma „Země a klima“, jejíž součástí může být i vaše fotografie. Stačí přihlásit váš snímek do fotografické soutěže, kterou pořádá Fakulta životního prostředí a Přírodovědecká fakulta UJEP.

Účastníci mají možnost se přihlásit do této soutěže zasláním jedné fotografie, která vystihuje téma Země (či země) a klimatická změna na adresu . Soutěž probíhá od 25. března do 15. dubna 2024. Podrobné pokyny a pravidla soutěže najdete na webu www.fzp.ujep.cz/neveda

Vybrané snímky budou vystaveny v Centru přírodovědných a technických oborů UJEP od 22. do 30. dubna 2024 a o výhercích (1.–3. místo) rozhodne online hlasování veřejnosti. Oficiální zahájení výstavy se uskuteční v rámci akce Den Země na UJEP (22. dubna 2024 od 15:30 hodin).

Nejlepší snímky budou odměněny cenami od společnosti Kokoza, specializující se na domácí kompostování a pěstování, v hodnotě až 2000 Kč
a dárkovými předměty UJEP.

Připojte se k této soutěži a dejte světu najevo, jak důležité je chránit naši planetu pro budoucí generace.

Kontakt: Ing. Diana Polanská Nebeská, Ph.D.,

 

Soutěž je pořádána v rámci projektu (Ne)děláme z toho vědu: o klimatu srozumitelně (proj. č. 5230200039), který je financován Evropskou unií v rámci Národního plánu obnovy.