TAČR Prostředí pro život

2. veřejné soutěž Programu na podporu aplikovaného výzkumu, experimentálního vývoje a inovací v oblasti životního prostředí – Prostředí pro život, podprogram 3, bude vyhlášena pravděpodobně dne 20. listopadu 2019.

Program Prostředí pro život je zaměřen zejména na nová řešení v oblasti životního prostředí, stabilizování a rozšíření znalostní základny, která výrazně přispěje k zajištění zdravého a kvalitní-ho životního prostředí v České republice a k udržitelnému využívání jejích zdrojů, minimalizací negativních dopadů lidské činnosti na životní prostředí včetně dopadů přesahujících hranice státu. Tímto přispěje ke zlepšování kvality života v Evropě i v globálním kontextu.

Více informací zde: https://www.tacr.cz/program-prostredi-pro-zivot-oznameni-terminu-vyhlaseni-2-vs-a-predbeznych-parametru/

Seminář k této výzvě se uskuteční dne 24. října 2019 v sídle TA ČR (zasedací místnost č. 043) od 10:00 do 12:00 hodin. Na semináři bude probíhat otevřená diskuze k prezentovaným parametrům soutěže a k popisu témat výzkumu.

Po vyhlášení 2. veřejné soutěže Programu Pro-středí pro život, podprogram 3 bude TA ČR pořádat informační seminář. Termín a místo konání budou zveřejněny na www.tacr.cz.