Nadace/Visegrad Fund/ČNFB/IGA

Nadace ČEZ

vyhlašuje veřejné grantové řízení Podpora regionů pro rok 2020, které je zaměřeno na podporu veřejně prospěšných projektů. Předkládané projekty se mohou týkat podpory dětí a mládeže, zdravotnictví, sociální péče, osob s handicapem, vědy, vzdělání, kultury, sportu či životního pro- středí. Příjem žádostí je od 6. 1. 2020 do 31. 12. 2020.

Více zde: http://www.nadacecez.cz/cs/vyhlasovana-grantova-rizeni/podpora-regionu.html

Visegrad Fund

Fond má přispívat k rozvíjení užší spolupráce mezi členskými státy a posilovat vzájemné vazby v oblasti kultury, vědy a výzkumu, vzdělávání, výměn mládeže, turismu a přeshraniční spolupráce.

Možno žádat do tří typů Visegrad Grants, Visegrad + Grants, Strategic Grants.

Termíny pro podávání žádostí 2020: 1. červen, 1. říjen.

Více informací o programu zde: https://www.visegradfund.org/apply/grants/

Česko-německý fond budoucnosti

Česko-německý fond budoucnosti podporuje rozmanité česko-německé projekty v oblastech mládeže a školství, kultury, partnerství obcí a zájmových sdružení, sociální podpory a podpory menšin. Pro nová či obnovená projektová partnerství nabízí zjednodušený program podpory „Začínáme!“. Program se může využít jak na realizaci setkání dětí a mládeže tak na přípravu společných projektů v různých oblastech.

Více informací včetně podmínek zde: http://fb.cz/co-podporujeme/zaciname-span-style-color-red- font-weight-bold-novinka-span/