GA ČR

Grantová agentura ČR vyhlašuje výzvu pro podávání projektů na principu hodnocení Lead Agency s předpokládaným počátkem řešení v roce 2021. Výzva se týká projektů ve spolupráci s polskou agenturou NCN v rámci iniciativy CEUS. V této výzvě vystupuje polská agentura NCN jako Lead Agency. Českou část přihlášky v rámci iniciativy CEUS je možné podávat nejpozději do 22. 12. 2020, tedy do 7 dnů po oficiálním deadlinu 15. 12. 2020, který stanovila pro polské uchazeče agentura NCN.

Pravidla pro podávání návrhů projektů a formuláře čestných prohlášení k prokázání způsobilosti naleznete na: https://gacr.cz/vyzva-pro-podavani-projektu-na-principu-hodnoceni-lead-agency- ncn/

GA ČR – upřesnění informací k prodlužování projektů

GA ČR informovala, že o prodloužení projektu o 6 měsíců kvůli situaci způsobené pandemií koro- naviru je třeba v letošním roce žádat pouze u projektů s původně předpokládaným ukončením řešení v roce 2020.

https://gacr.cz/upresnujeme-informaci-ohledne-prodluzovani-doby-reseni-projektu-v-souvislosti-s-covid-19/

Přehled všech opatření zde: https://gacr.cz/ga-cr-pomaha-vedcum-zvladnout-situaci-s-covid-19/

VÝZVA K NOMINACÍM NA ČLENY HODNOTICÍCH PANELŮ GA ČR

GA ČR vyhlásila výzvu pro podávání návrhů na kandidáty do hodnoticích panelů GA ČR pro funkční ob- dobí začínající 1. dubna 2021.

Více informací včetně formuláře pro podávání návrhů zde: https://gacr.cz/ vyzva-k-nominacim-na-cleny-hodnoticich-panelu-ga-cr-3/

Termín pro odevzdání návrhu je nejpozději 30. 11. 2020.